Bivakkeren diep in het Grande Forêt de Saint-Hubert

Leef bos

U vertrekt licht geladen en verkent het bos langs de mooiste wandelpaden.

Olivier wil zijn passie met zoveel mogelijk mensen delen en kamperen gemakkelijker maken door het voor u te organiseren.

U vertrekt licht geladen en verkent het bos langs de mooiste wandelpaden.

Programma

Bestemming: de bivakplaats van Golet bij het bos van Saint-Hubert of de bivakplaats van de witte bossen bij de Ourthevallei in Houffalize...

Heerlijk om uw opgezette tent en de uitnodigende geur van de barbecue te treffen na een mooie dag marcheren.

Olivier heeft alles voorzien: aperitief, drank en streekproducten. U hoeft enkel nog de magie van het kamperen te laten werken en u voor te bereiden op uw nacht midden in het bos met haar mysterieuze, wilde sfeer.  

In de vroege ochtend zal u waarschijnlijk gewekt worden door het gezang van de vogels. Daar is Olivier met uw ontbijt en dan kan u opnieuw op pad met uw picknick en een lichte rugzak, aan niets anders denken dan genieten van deze nieuwe dag. Zoals gezegd, Olivier zorgt voor alles …

Als u een knusse kamer verkiest, raadt Olivier "Les Trappeurs" van Bernard Iweins aan. Samen bieden ze u ook op maat gemaakte verblijven in het thema  van het “Bos”.  

Of ook het gastenverblijf “Au fil des Saisons sur la Wiels” bij Agnès Colson in Fauvillers voor een weekendje puur wandelplezier.

De voorbereiding van uw avontuur

 • Adres

  Rue Grande 142, B-6687 Bertogne

 • Mobiele telefoon
  +32 496 21 67 66

  Mail
  info@ardennes-rando.com

  Website
 • Nuttige informatie

  Voorwaarden: tot 10 personen
  Periode: lente en zomer
  Prijs: vanaf €115 (10 personen)
  Prijs voor 2 personen: €165

  Deze prijs is inclusief overnachting in een tent, maaltijden van de avond D1 tot de middag D2, drank, logistiek en assistentie.
  Kan ook georganiseerd worden voor mensen met beperkte mobiliteit.