Globe 3T Benelux

Gribômont

Ontdek het bos zoals u het nog nooit heeft gezien: aan het stuur van een elektrische mountainstep!

De elektrische steppen zijn ecologisch, stil, veilig en vergen geen inspanning. Dat maakt ze geschikt voor alle gebruikers... Omdat ze zelfs op ruiger terrein wendbaar en efficiënt zijn, zijn de elektrische steps het ideale middel om onze bossen op een heel nieuwe manier te ontdekken.

Bram en Arnaud, oprichters van Two Oak Crowns bvba en beiden actief in de productdistributie verhuren u graag hun steppen.

Deze twee natuurliefhebbers nodigen iedereen uit voor een leuk moment, in harmonie met de natuur en het bos. 


Nuttige informatie

  • Adres
    Le Routeux 35 B-6887 Gribômont

  • Mobiele telefoon +32 472 94 36 72

    Mail info@globe3tbenelux.com

  • Nuttige informatie

    Reservatie het hele jaar door – maximum 10 personen Prijs: vanaf €35 per persoon

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen