Les Framboisiers

Cousteumont

Een vakantiehuis in een biohoeve

De eigenares, Vinciane Lamotte samen met haar man ontvangen u in hun biologische familieboerderij. Indien u op zoek bent naar rust in het grootste bosmassief van België, dan is dit de ideale plek om uw koffers neer te zetten en een tijdje in alle relax door te brengen.

U verblijft in het kleine dorpje Cousteumont. Deze nog steeds actieve boerderij is onderverdeeld in 4 vakantiehuisjes, "Les Framboisiers", geschikt voor 4 tot 15 personen. 

De kinderen kunnen genieten van openluchtactiviteiten en ontdekken de dieren van de boerderij: kippen, konijnen, schapen, paarden,... of de dieren van het niet verafgelegen bos. Bezoek het nabijgelegen hertenpark en ga ook eens langs in de speeltuin van het dorp op slechts 50 meter van het vakantiehuis.


Nuttige informatie

 • Adres
  Route des Framboisiers, 16 B-6840 Cousteumont

 • Mobiele telefoon +32 494 22 06 03

  Telefoon +32 63 43 36 82

  Mail lamottevinciane@hotmail.com

  Website
 • Nuttige informatie

  Reserveren het hele jaar door Prijs: vanaf €209 voor Les Framboisiers I & II, €229 voor Les Framboisiers III en €465 voor Les Framboisiers III & IV (max. 15 personen)

Het Grote Woud van Anlier

Betovering en reflectie inspireert... Kies voor slow-tourism en hervind sereniteit, rust en welzijn, de voornaamste waarden van het Grote Woud van Anlier .

De zwarte ooievaar is een zeldzaam dier en het symbool voor het Grote Woud van Anlier.

Meer lezen