Air-Beumont

Herbeumont

Dankzij Air-Beumont kan u vanuit de hoogte de zee aan groen onder u beter bewonderen

Aan boord van een "Robin"-vliegtuigje doet u een fascinerende ontdekking vanuit de lucht. Laat u helemaal betoveren door het zicht op de verleidelijke landschappen van de vallei. Volg de kronkelende Semois, bewonder vanuit de hemel de hele streek van de Gaume en de warme kleuren van de gebouwen. Reis  verder boven de ruïnes van het kasteel van Herbeumont die nog steeds de verdediging van het dorp lijkt te verzekeren.

Maak uw gordel vast en beleef een adembenemende ervaring tussen droom en realiteit in het bos van de Semois en de Houille! 


Nuttige informatie

 • Adres
  Rue Champs Simon 24, B-6887 Herbeumont

 • Mobiele telefoon +32 478 22 90 66

  Mail air-beumont@hotmail.com

  Website
 • Nuttige informatie

  Reserveren kan het hele jaar door Prijs: €120 voor een vlucht van 1 uur, alles inbegrepen – 1 tot 3 personen – 200kg max

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen