Au bonheur dans le Pré

Habay-la-Vieille

Logeren tussen de ezels in het Woud van Anlier

Cécile en Daniel verwelkomen u op hun domein van 10 hectare. Hun comfortabele vakantiewoning "Au bonheur dans le Pré" is geschikt voor 4 personen.

Au bonheur dans le Pré is gelegen tussen de weilanden van de "Asinerie de l'O” aan de rand van het Grote Woud van Anlier. Beleef een rustige vakantie in dit groen paradijs, nabij vijvers en rivieren.

Als natuurliefhebbers organiseren Cécile en Daniel veel buitenactiviteiten voor hun gasten: bospaddenstoelen plukken, ontdekkingen van het woud, ritjes in de koets, op de rug van een ezel, met een mountainbike,.. Cecile, lokale gids en voormalige lerares en Daniel, verhalenverteller en romanschrijver die de bospaden als zijn broekzak kent, delen beiden graag hun passies en lokale anekdotes.

Ideaal om unieke momenten te beleven, in contact met de plaatselijke regio en vriendelijke ezels, in een natuurlijke, rustige omgeving. Ideaal voor slow tourism.


Nuttige informatie

Het Grote Woud van Anlier

Betovering en reflectie inspireert... Kies voor slow-tourism en hervind sereniteit, rust en welzijn, de voornaamste waarden van het Grote Woud van Anlier .

De zwarte ooievaar is een zeldzaam dier en het symbool voor het Grote Woud van Anlier.

Meer lezen