Bouillon zonder auto

Sensenruth

Wandelingen en begeleide bezoeken aan de Semois in zachte vervoersmodus…..

Doorkruis het bos op een andere manier dan te voet of te paard! Tijd om het over een andere boeg te gooien en u in het bos te verplaatsen met elektrische en ecologische apparatuur: segways, elektrische steppen, elektrische skateboards, enz.

Uw gepassioneerde instructeur Hans zal u hierin begeleiden en u een reeks fantastische activiteiten voorstellen met zijn verbluffende vervoermiddelen.

Een manier om in stilte de bossen te doorkruisen, zonder CO2-uitstoot, met respect en één met de natuur!

Elke uitstap in het bos is een ontdekking, het delen van plezier en sensaties ...


 

Nuttige informatie

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen