Ontdek het burlen van het hert en de delicatessen van de streek niet ver van de Arlune

Leef bos

In het hartje van het Grote Woud van Anlier verwelkomen Danielle en Jacques u in hun oud boerderijtje van leisteen, "Non loin de l’Arlune", genoemd naar een rustig kabbelend stroompje niet ver in het bos.

Danielle en Jacques, afkomstig uit het dorp Anlier, kennen hun regio als hun broekzak en willen die voor geen geld ter wereld verlaten…

Hun verwelkoming is authentiek, familiair en warm. Het is in de optiek van delen dat Jacques, fervente liefhebber van het natuurleven , u in het stilst van de nacht meeneemt voor een onvergetelijke auditieve ervaring van een burlend hert.

Programma

Behalve een zaklamp heeft Jacques ook aan de rest gedacht: plaid, paraplu of regencape indien nodig. U vertrekt voor een tocht van 2u30 onder een fonkelende sterrenhemel.

Jacques toont u zijn geheime plekjes en u proeft tijdens de nachtelijke wandeling ook de lokale delicatessen, zoals het bier van Rulles, appelsap, enkele gezouten vleeswaren of kaas van Orval en artisanale chocolade.

Geniet bij uw terugkomst aan het haardvuur de broodcroutonsoep van Danielle . 

De voorbereiding van uw avontuur

 • Mobiele telefoon
  +32 476 94 75 85

  Telefoon
  +32 63 42 33 46

  Mail
  info@arlune.be

  Website
 • Nuttige informatie

  van 2 tot 4 personen Periode: van midden september tot midden oktober, tijdens de hertenbronst. Prijs: vanaf €145 per persoon. Deze prijs is inclusief 2 overnachtingen, begeleide nachtelijke wandeling in het bos, uitrusting en een mandje streekproducten. buiten hertenbronst periode 140€ per persoon.