La Ferronnière

Bouillon

Indrukwekkend uitzicht op de Semois

Angélique en Wim heten u welkom in hun prachtig herenhuis in Bouillon

Angélique en Wim heten u welkom in hun prachtig herenhuis in Bouillon. Ontdek vanuit hun grote historische woning het adembenemend uitzicht op het landschap van Bouillon met het alom beroemd kasteel, de “wilde” bossen en de imposante Semois.

Uw ogen blijven rusten op de prachtige overblijfselen uit een andere tijd, uw blik verliest zich in de loop van het water, u ziet het immense bos dat Bouillon omringt en uitnodigt tot ontdekking van deze ongeschonden natuur.

Leer tijdens uw verblijf Bouillon en zijn omgeving kennen, geniet van de gastronomische geneugten en neem de bospaadjes. Wij raden de periode van het burlen van het hert aan.

Angélique en Wim nodigen u uit voor een geraffineerd verblijf in de groene parel van de Semois.

Nuttige informatie

Het Woud van de Semois en de Houille

Het Woud van de Semois en de Houille, een plek vol uitdaging en avontuur waar ritme, verandering, rust, schoonheid, comfort en veiligheid in elkaar overgaan…

Ook het everzwijn, symbool voor dit gebied, draagt in zich de waarden van zelfzekerheid, kracht en moed.

Het beboste massief van de Semois en de Houille heeft een rijk natuurerfgoed en prachtige uitzichten. In het midden van het massief neemt de rivier haar mooiste bochten vanaf de rustig kabbelende Gaume tot diep in het onmetelijke Ardense bos. 

Een breed en vooral avontuurlijk toeristisch aanbod in het woud illustreert de slogan die de streek trots draagt: “Ontspanning, dat is ook zichzelf overtreffen.”

Al deze troeven maken van het Woud van de Semois en de Houille een gebied vol ‘’natuur en uitdaging’’ met een ongelooflijk potentieel.

Meer lezen