Mon Lit dans l’Arbre

Leef bos

Wie droomde ooit niet van een eigen boomhut? Fabien en David, natuurliefhebbers sinds hun kindertijd, hebben die droom werkelijkheid gemaakt!

Beter nog, ze namen hun droom ernstig en bouwden prachtige, échte  accommodaties in de bomen: “Ombre et Lumière”, “Trappes et Cachettes” en “Tanières des Nutons”, de ene nog mooier en verrassender dan de andere.

Een uitnodiging tot dromen, een complete onderdompeling in het bos.

Niet ver van de Semois, dicht bij Herbeumont, Florenville, Neufchâteau en Bouillon hebben Fabien en David ook een andere "toeristische ervaring" bedacht, in perfecte verhouding met de waarden van de Ardense bossen: de lokale producten en ambachtslieden steunen en toerisme organiseren dat mens en natuur respecteert.

Programma

"Mon Lit dans l’Arbre" biedt u een verblijf aan "In het teken van de Ardense Bossen": "Bewuste Natuurbeleving”.

Na een aangename nacht en een stevig ontbijt van streekproducten, maakt u een wandeling “met volle bewustzijn” in het hart van het bos onder begeleiding van Anne-Marie Jean, sofrologe. Dit is de ideale gelegenheid om tijd te nemen, eventjes uit te blazen, zich goed te voelen en dan te stralen in het gezelschap van de anderen.

Bij uw terugkomst wacht u een heerlijke snack.

Het is best mogelijk dat u uw hut niet meer wil verlaten. Laat u in dat geval verwennen door de gerechten van Vincent, de lokale traiteur van " Aux Saveurs Retrouvées", bereid met verse en meestal biologische producten van de lokale markten.

De voorbereiding van uw avontuur

 • Adres

  Rue du Chasselet 5, B-6887 Martilly

 • Mobiele telefoon
  +32 474 19 86 25

  Mail
  contact@monlitdanslarbre.be

  Website
 • Nuttige informatie

  graag minstens 15 dagen op voorhand reserveren. De wandelingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 15 juni tot 15 september.
  Prijs: €300. De prijs is inclusief het pakket van één nacht voor 2 volwassenen en 2 kinderen, ontbijt en begeleide wandeling.