‘’Rêve d’eau’’ en ezeltocht

Leef bos

​In de vallei van Wartoise, aan de rand van het domaniaal bos Saint-Michel, heten Henri en Brigitte u welkom in hun vakantiewoning langs de vijvers van Cendron.

Henri, landbouwkundige-visteler, heeft deze site omgetoverd tot een oord gewijd aan rust en bezinning in het beschermd natuurgebied Natura 2000.

In deze tijdloze setting stellen Brigitte en Henri hun verblijf en activiteit "In het teken van de Ardense Bossen" voor.

Programma

Wanneer u de vakantiewoning omringd door vijvers “Rêve d’Eau’’ verlaat, beleef dan een moment van herbronning midden in het Woud van de Chimaystreek met de ezels van Annabelle.

’s Ochtends stapt iedereen in de pick-up van Henry richting "La Mazure" om de twee ezels, Réglisse en Scoubidou te leren kennen.

Vertrek met hen op de Grote Doortocht door het Woud van de Chimaystreek.

Rond de middag is het tijd voor een barbecue op een kampeerterrein midden in het bos. Daarna wandelt u nog 5 kilometer tot het oude treinstation van Seloignes op de Ravel 156. Daar wacht u een gezellig vieruurtje van lokale producten.

Terug in ‘’Rêve d’eau’’ in de vroege avond kan u aan de oevers van de Cendron vijvers of op uw terras met een glaasje of een trappist , van Chimay wel te verstaan, genieten van de kwakende kikkers. Of koester gewoon het moment…

De voorbereiding van uw avontuur

 • Adres

  12 Rue de Cendron 6596 Forge-Philippe

 • Mobiele telefoon
  +32 472 33 62 65

  Telefoon
  +3260 51 23 90

  Mail
  henri.detiffe@skynet.be

  Website
 • Nuttige informatie

  Minimum 6 personen
  Periode: van mei tot september mits reservatie
  Prijs: €90 per persoon. Deze prijs is inclusief 2 overnachtingen in de vakantiewoning, de ezeltocht, de barbecue en het vieruurtje. Mogelijkheid om mits supplement een natuurgids en/of een tweede ezel te boeken.