Séjour Ciel Authentique

Leef bos

Giles en Valérie delen graag hun passie voor de Ardennen, maar ook voor de volle natuur, het woud en vooral de hemel en de sterren…

Giles is een gepassioneerde gids, stichter van en verantwoordelijke voor het Observatorium Centre Ardenne, een observatiecentrum waar  hij u opwacht om u de ‘’onzichtbare’’ banden tussen aards en hemels universum te tonen.

Aarzel niet om met een telescoop de sterrenhemel en tijdens sommige avonden het magisch beeld van de Melkweg te observeren.


Programma

Giles en Valérie verwelkomen u in hun gloednieuwe vakantiewoning “Ardenne Céleste” op 300 meter van het Observatorium. Met hen zal u een avond als geen ander beleven.

U bent de uitverkoren gasten van Giles, die u aan een gezellige tafel verwent met verschillende streekspecialiteiten. En zoals bij elke lekkere maaltijd onder vrienden, na de observatie van de hemel en met alle vragen die spontaan bij ieder van ons opkomen, zal u met Giles over de wereld filosoferen... Boeiend!

Met de sterren in gedachte, zal u nooit meer op dezelfde manier naar de hemel kijken. In de vroege ochtend zal u een uitgebreid ontbijt aangeboden worden.

Als ook archeologie uw passie is, zal Giles een ontmoeting regelen met een archeoloog die u alle geheimen van de archeoastronomie uit de doeken zal doen, goed voor een nieuwe reis in de tijd en de natuur…

De voorbereiding van uw avontuur

 • Adres

  26 Chemin de La Source, B-6840 Grapfontaine (Neufchâteau)​​

 • Mobiele telefoon
  +32 495 26 76 59

  Website
 • Nuttige informatie

  Voorwaarden: geldig voor 2 personen
  De vakantiewoning heeft plaats voor maximum 8 personen
  Periode: heel het jaar door, mits reservatie
  Tarief van 100 euro per persoon . Deze prijs is inclusief overnachting in de vakantiewoning , bezoek aan het Observatorium Centre d’Ardenne, degustatiebord, conversatieronde en ontbijt.