Van de boomtoppen tot de diepe wereld ondergronds

Leef bos

Marie, sofrologe, verwelkomt u in haar authentieke woning in lokale natuursteen in de mooie regio van Couvin.

Tijdens uw verblijf leert u het bos op een andere manier kennen, van de boomtoppen tot de ondergrondse dieptes, van de rotslagen tot in hun binnenste, waar water stroomt dat wij niet kunnen zien.

Programma

De Ardennen stelt ons haar uitgestrekte bossen voor maar heeft ook verborgen geologische parels zoals de Calestienne. Vanop de top van La Tienne du Lion met een adembenemend zicht op de vallei daalt u met uw gids en met een hoogtemeter via wandelpaden af naar de ondergrondse en mysterieuze Neptunusgrotten. Tijdens deze belevenis graaft u ook in uw persoonlijke, diepere zelf. Marie komt u tegemoet en biedt een sessie sofrologie aan waarmee u zich opnieuw met de natuur zal verbinden, maar vooral met uzelf, in het bos en in het hartje van de grot. Uw "”reis” in een sloep door de grot wordt afgesloten met vriendschapsdrankje. Rond uw verblijf in het Woud van de Chimaystreek af en ontdek deze prachtige regio.

De voorbereiding van uw avontuur

 • Adres

  3, rue de la falaise 5660 Couvin

 • Telefoon
  +32 60 34 01 41

  Website
 • Nuttige informatie

  minimum 2 personen – maximum 6 personen
  Prijs: vanaf €175 per persoon. Deze prijs is inclusief 2 overnachtingen in het verblijf, de sessies sofrologie, persoonlijke begeleiding, uitrusting (koplamp en hoogtemeter) en een drankje.